Undervisning

Joel är utbildad musikpedagog med specialisering inom musikteori, gehörslära och arrangering/komposition. Han har undervisat i Gehörs- och Musiklära på Lars-Erik Larsson-gymnasiet i Lund i 15 år och räknas som en framstående och mycket kompetent lärare i ämnet. Utöver detta är han erfaren inom sångcoachning och –instudering. Med sin stora undervisningserfarenhet kombinerat med kunnandet inom studioproduktion ger han nu även kurser och lektioner i studioproduktion.

BEXmusic erbjuder undervisning både enskilt och i grupp.
  • Teori- och gehörsundervisning erbjuds på alla nivåer, från nybörjare till avancerad. Vill du lära dig mer för att berika ditt eget musicerande eller behöver du kanske lite uppfriskningslektioner inför sökningar till folkhögskola eller musikhögskola? Vi anpassar efter dina behov.
  • Kurs i studioproduktion. Idag har musikproduktion blivit så mycket mer tillgängligt för alla genom bra, användarvänlig och lättillgänglig programvara och allt billigare bra utrustning. Men vill du ta det ett steg längre och ha full koll på vad du gör? Hur fungerar egentligen en equalizer eller en kompressor och hur använder du dem på bäst sätt? Hur får du din låt att låta lika proffsig som den där på radio? Det finns otroligt mycket att lära för den som är nyfiken. Undervisning ges både privat och i grupp, anpassat efter förkunskaper.

Tag kontakt för bokning av privatlektioner.

Datum och beskrivning av kurser, samt intresseanmälan och priser kommer inom kort att finnas här.